085-1304458

financieringsvoorstel_logo2

MAIL ONS

MBO financiering voor Intersport Twinsport

Deel dit artikel:

Financieringsvoorstel.com heeft onlangs succesvol de MBO financiering voor Corbert Zuijdervliet (directeur/aandeelhouder) van Intersport - Twinsport gerealiseerd. Dit betreft een significante transactie waarbij de 3 andere aandeelhouders zijn uitgekocht. Een mooi succes voor zowel Corbert Zuijdervliet van Intersport Twinsport als voor Financieringsvoorstel.com!

 

Corbert Zuijdervliet over de samenwerking met Financieringsvoorstel.com:

"Financieringsvoorstel.com levert diensten op maat op basis van goed persoonlijk advies. Door de brede kennis en ervaring is dat het juiste advies. Met hun hulp hebben we deze financiering kunnen realiseren. Dit zijn toppers in hun vak die eerlijk zijn!

Wat mij betreft het juiste aanspreekpunt voor ieder vraagstuk op het gebied van bedrijfsfinanciering. Ik zou ook een volgende vraag met vertrouwen aan financieringsvoorstel.com stellen!"

 

Financieringsvoorstel.com is hét online startpunt voor bedrijfsfinancieringen. Voor ieder financieringsvraagstuk beschikt het over een specialist met de benodigde kennis en ervaring om voor klanten het verschil te maken. Daarnaast is er een groot, divers netwerk van financiers aanwezig. Zo kunnen we snel schakelen tegen de juiste voorwaarden. Altijd op basis van persoonlijk advies en een passende oplossing.

financieringsvoorstel review

Heb je ook een financieringsvraagstuk? Stuur ons een bericht!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag gratis onze Quickscan voor Zakelijk Financieren aan:

> Beschik je momenteel over de beste condities en voorwaarden?

> Sluiten je lopende financieringen nog aan bij de huidige situatie?

> Helpen de financieringen die je nu hebt bij het realiseren van je dromen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.